Pages

Tuesday, June 23, 2009

my RHUL email address


pagi tadi saya dapat username, password untuk RHUL Campus Connect
&
my Royal Holloway email address

its
A.B.Mohammad@rhul.ac.uk

oleh itu, selain e-mail2 add saya yang lain, anda masih boleh hubungi saya di alamat email di atas ye?


only few things left before flying off; hantar borang Leaver, amik cek kat KPT, buat online sign-up for uni registration..dan..ouh! hantar sekotak lagi barang2 guna mel udara ke UK..
phew!


4 comments:

H A N I said...

A.B.Mohammad@rhul.ac.uk..wuu..i'll keep it.. :)

A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...

good girl! :)
(1p)

ciktutor said...

My advise, jangan depend sangat on uni punya email..akak tatau sana mcmana tapi kat sini, once you dah tamat belajar depa terminate terus email kita tanpa notis. so, better guna email yg kita masih bolah gunakan even dah habis belajar.
email uni biasanya utk sv and untuk aktiviti uni..hehe
just my two cents
=)

A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...

ouh camtu ya sis?
takpa..takpa..
email uni tu qila nak gune untuk sana je..
kalau formal email tu qila ade yahoo ngan gmail..
btw, thanks for the info sis!
(1p)