Pages

Monday, January 25, 2010

training course



sistem akademik di UK memerlukan setiap student postgrad hadir ke training courses yang telah disediakan oleh pihak universiti di samping training yang disediakan oleh school dan recommendation dari supervisor
kadang2 training course yang uni lain organise pun, kite leh join
so far, i found it very good and inspiring
mana taknya, macam2 courses yang di offer
setakat ni saya dah attend 7 courses dalam masa kurang satu tahun
patutnya maximum 5
well who cares, dari dulu lagi memang tamak bahagian ni..hehe




ni kawan rapat saya, Ngoc dari Vietnam


hasil kerja 1
(percaya tak, kawan2 se-group saya sangat obses dengan Turtle dan Terengganu sampai diorang setuju nak plan project kitorang based di Terengganu!)




hasil kerja II
(ini adalah rupa seorang PhD student dan gaya hidupnya..huhu)
harini saya akan attend lagi satu course on 'Getting Started on Your Thesis'
tak sabar!
:)


2 comments:

H A N I said...

uiks..popular tganu di kalangan kwn2 qila ek..bagus3, mari promosikan negara kita =)

A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...

yeah, most British people I've met memang pernah datang ke Malaysia. including my sv too.. I am really impress with this fact. :)